Avaliações de De Rotonde Kebab Amsterdam

Avaliações recentes

5.0
Marcha
31 agosto 2022

Levering op afgesproken tijdstip. Vriendelijke bezorger. Eten was warm en smaakte goed. Van mij had er een beetje meer salade bij de kapsalon gemogen. Altijd fijn een gratis drankje erbij.

Bernard
26 agosto 2022

Eten prima, snelle en vriendelijke bezorger

Ghiz
22 agosto 2022
Zohra Ouaski
21 agosto 2022

WAS HEERLIJK

anoniem
29 julho 2022

Vorige keer blikje drinken vergeten , nu vermeld >>> dacht doen ze er wel bij maar ....nee. Moest ruim 90 minuten wachten op het eten , de patatjes waren koud/lauw. smaakloos & slap . Is 3 maal scheepsrecht ????? ...... erg slordig .

Beni
8 julho 2022

Alles goed geregeld. Goed eten en uitstekende service.

Coskun Karakas
7 julho 2022

Snel geleverd eten was lekker warm en erg lekker net als altijd 🙏🏽🥰

Peter
6 julho 2022

Zo blij dat ze terug zijn, beste Turkish food ooit !!!

Tabois RH
23 junho 2022

Tip koop betere kroketten er zit geen vlees in , het smaakt naar Bouillon

Beni
19 junho 2022

Wederom prima service.

Ben
12 junho 2022

Binnen een half uur geleverd. Grote portie kapsalon, vers en niet bezuinigd op het eten. Aardige bezorger. Zal hier zeker vaker bestellen. Ik ben altijd kritisch wat eten en bezorging betreft. Maar hier zeker 5 sterren waard.

CJ
11 junho 2022

Bezorging was snel(ler dan ingeschat in de bestellingsbevestiging) Satekroket had meer pittige smaak mogen hebben.

Vincent
1 junho 2022

bezorging was drankje vergeten en beloofde deze meteen te brengen. nooit meer gezien!

Marcha
22 abril 2022

Op tijd geleverd, beleefde bezorger, eten was warm en goed.

simone Damen
22 abril 2022

was prima voor elkaar

Jeffrey
5 abril 2022

Was lekker eten en snel bezorgd.

KL
5 abril 2022
Marcha
5 abril 2022

Levering sneller dan aangegeven. Kapsalon en hotwings smaakten goed. Vriendelijke bezorger.

Eric
23 março 2022

Blij verrast na een vorige mindere ervaring. Het bestelde eten was lekker en is warm geleverd.

Jasper
17 março 2022
Turan
19 fevereiro 2022

Toppers!

Eric
13 fevereiro 2022

Kwaliteit is wisselend. Eigenlijk bestel ik nooit iets, maar toch een keer gedaan. Was prima. Tweede keer redelijk, derde keer was het eten echt koud, turkse pizza te hard gebakken. Ik had met extra vlees besteld.... humm..wel erg weinig extra. Was meer extra sla. Kon dit vergelijken met de normale portie welke wij ook hadden besteld. Beste jammer want jullie leveren wel lekkere gerechten, daar ligt het niet aan.

Pietje
31 janeiro 2022

De frites die ik had ontvangen waren verbrand. Niet lekkernom te eten. Volgende keer goed opletten en normaal bakken.

andy
20 janeiro 2022
E.
14 janeiro 2022

Lekker gegeten! Snel bezorgd!

Emiel
8 janeiro 2022

Prima gegeten en vriendelijke bezorger

Carla
5 janeiro 2022
Emiel
4 janeiro 2022

Vriendelijke bezorger met manieren.

Marvin
1 janeiro 2021

Was weer top!

Sharifa
30 dezembro 2021

Kapsalon was lekker en vers,precies op tijd bezorgd

Jonker
28 dezembro 2021

alles wordt vers gemaakt heerlijk

AEB 1e kerstdag
26 dezembro 2021

Flinke bestelling. Keurig bezorgd binnen(sneller) de tijd. Iedereen tevreden.

Nils
21 dezembro 2021

Patat en snacks waren koud bij aankomst. Zeer vriendelijke bezorging

Leon Otsen
18 dezembro 2021
M.T
15 dezembro 2021

Snelle service, heerlijke pizza tonijn:)

Carla
8 dezembro 2021
Soufyan
4 dezembro 2021

Patat was voor de tweede keer niet goed doorgebakken.

Layla
1 dezembro 2021

Top!

Martijn
15 novembro 2021

Altijd goede kwaliteit en de bestelling is er altijd erg snel.

Ahmed Ashraf
2 novembro 2021
Ahmed Ashraf
1 novembro 2021

The garlic sauce pack was open in the bag and messed the whole package :(

Brugman
30 outubro 2021

Altijd lekker, altijd warm, altijd vriendelijk!

Edith
29 outubro 2021

Eten en bezorging super. Helaas miste het beloofde gratis drankje

Angela Heijn
18 outubro 2021

Lekkere kapsalon

Soufyan
16 outubro 2021

Broodje zonder saus ontvangen en patat was best koud geworden.

Liselot
5 outubro 2021

Deze mannen zijn altijd hard aan t werk en altijd vriendelijk. Patat en Donner of je nou Italiaanse of Turkse Pizza wil, t kan allemaal! En de red velvet taart in de vitrine is gevaarlijk!😁

Burcu
2 outubro 2021
Anonim
25 setembro 2021
Tim Gregoire
17 setembro 2021

Altijd vers en goed verpakt.

Aleyna
16 setembro 2021

normaal is het lekker en zit het er goed uit ! Dit keer viel het zwaar tegen frietjes waren zeker niet vers waren droog leken wel opnieuw gefrituurd en de kipstukjes waren zo hard en niet te eten dit keer.. jammer als vaste klant dit mee te maken !!

L K
16 setembro 2021
Emin
3 setembro 2021
Ayrton
21 agosto 2021

Het eten is altijd lekker vers en warm als het ontvangen, maar er blijkt naderhand toch altijd drinken te ontbreken uit de bestelling. Vorige keer mistte we een blikje drinken, en dit keer ontviengen we 2 van 3 te ontvangen blikjes... dat is wel een beetje zonde.

jan schriever
6 agosto 2021

patat kpod

Omar Elhank
5 agosto 2021

Heerlijk gegeten. Alles was vers en warm. Ik had van te voren gebeld en toen ik aankwam kon ik meteen aanschuiven.. Dank jewel voor de geweldige service en de extra"s.

Tom
2 agosto 2021

Eten was te koud geworden. Hierdoor eet je niet zo lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Arne
2 agosto 2021

Patat slap, veelste kort gebakken. Minimale bestelbedrag is nu ook wel erg hoog met 25EU minimum, het was het geld niet waard deze keer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

alex
30 julho 2021
Ayrton
23 julho 2021

Bij opmerkingen gezet dat we liever geen uien bij het eten hadden, helaas zat deze wel bij de patat. Gratis drankje zat er niet bij maar dat vonden we niet zo erg. Het eten was wel lekker warm en vers.

Tim
23 julho 2021

The burger was out of the plate, soiled the bag and after the delivery guy gave it to me, the whole bag tore and the food fell on the floor

Aleyna
11 julho 2021

Top zoals altijd ! Was super snel de bezorging en lekker en eten was warm !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tamara
10 julho 2021

Had 3 kapsalons waaronder 1 kinderkapsalon en 2 middel . de bakjes van ons waren even groot als het kinder bakje , eten was goed maar kapsalon bestel ik niet weer hier voor die prijs

Arne
6 julho 2021

Beste kipdöner omgeving Badhoevedorp

Topal
3 julho 2021

Anoniem
1 julho 2021
M
24 junho 2021

prima snacks, warm en snel bezordd

J.odolphie
15 junho 2021

Was lekker en warm.Mals vlees.

Bas van der Wals
12 junho 2021

Papieren tas lekte en er zat geen BTW bon bij, wel gevraagd

Karima Adda
8 junho 2021

Super vriendelijk personeel zowel aan de telefoon als bij de bezorging! Eten was heerlijk en snelle levering!

Mireille
6 junho 2021

Was weer heerlijk! De kipsate schotel is een aanrader voor de grote trek.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

S.Meijers
3 junho 2021

Perfect!

Sanae
15 maio 2021

Zoals altijd, snelle bezorging en heerlijk eten.

Ron
30 abril 2021

Het eten was ruim voor de aanwezige tijd gearriveerd. De halve kip was heerlijk met het knapperige vel

M.A.Koops
27 abril 2021
Henk
11 abril 2021

Goede klantenservice

Angéla
11 abril 2021

Altijd tevreden!!

Angie
5 abril 2021

Ik was opgebeld dat de Spaanse peper op was maar dat was niet van de rekening afgegaan. Verder vriendelijke bezorging altijd lekker eten.

Henk
4 abril 2021
Edith
2 abril 2021

Helaas was de bestelde Mayo niet meegeleverd.

Turan
28 março 2021

Snel bezorgt, eten was heerlijk, alleen jammer dat ze drinken vergeten zijn. Kan gebeuren.

Marcel
26 março 2021

Echt super lekker en snelle bezorging.

Noz
13 março 2021
CH
9 março 2021

Eten was redelijk, patat was super zout, Turkse pizza oké, broodje hete? Kip.. werd snel bezorgd (wonen ook om de hoek) maar jammer dat ze ongevraagd 10ct (principe kwestie) rekenen voor een plastic tas die we niet eens hadden en het gratis blikje Fanta zat er ook niet bij...?

AD
2 março 2021
Berend
18 fevereiro 2021

Was weer top!

Berend
12 fevereiro 2021

Was weer heerlijk!

Juan
12 fevereiro 2021

Zoals altijd heel vers en lekker allemaal!

Khan
3 fevereiro 2021

Top service

JH
23 janeiro 2021

Erg lekker, snel bezorgd en vriendelijk aan de telefoon!

Angéla
18 janeiro 2021

Lekkere shoarma

CR
25 dezembro 2020
Patricia
21 dezembro 2020

Het was top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ahmed Ashraf
16 dezembro 2020

The cheese portion in the kapsalon needs to be bigger, otherwise the taste is hidden.

Marcha
12 dezembro 2020

Levertijd veel sneller dan verwacht. 15 Minuten ipv een uur. Bestelling was nog warm. Mooie krokante royale portie friet. Smakelijke frikandel en bamihap.

Patricia
7 dezembro 2020

Het was lekker maar ik vindt het jammer dat er op de kapsalon een plak kaas ipv geraspte kaas zat

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

P.B.
5 dezembro 2020

Wel lekker,maar had iets meer mogen zijn

Ahmed Ashraf
3 dezembro 2020

The pizza is very tasty! The chicken strips were amazing! The fried chicken pieces were not very good, they were oily and not properly cooked.

Geuzenveld
3 dezembro 2020

Top!

Zainab
23 novembro 2020

Bestelling wat top, alles was lekker, vers en warm. Complimenten voor de medewerkers.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

SLAYER666
21 novembro 2020

De shoarma was heerlijk,de broodjes ook,echter waren de patatjes en de kofte schotel iets te zout,volgende keer minder zout gebruiken.

Thijs
20 novembro 2020

Top. Vriendelijk. Snel. Smakelijk..

Barbara
18 novembro 2020

Altijd goed, altijd lekker!

Anoniem
16 novembro 2020
Aleyna
14 novembro 2020

Top zoals altijd ! We bestellen heel vaak daar service is perfect en een super snelle bezorging.

Vera
8 novembro 2020
Anoniem
7 novembro 2020

Super lekker!

Saloua
5 novembro 2020

Was snel bezorgd en alles was nog goed warm. Broodje kroket was lekker. De kip kapsalon helaas tegenvaller 😔. Kip was hard en leek verbrand(zwart) op sommige plekken. Jammer!, hoop de volgende keer beter.

Laurens Moneypenny
31 outubro 2020

Lekkere pizza’s, snel en warm bezorgd. Makkelijk besteld via eigen website, goede informatie over bestelmoment enz.

Thomas
30 outubro 2020

Was heerlijk en super snel bezorgd

Buurman
28 outubro 2020

Zoals altijd lekker, en met goede service. Op de site stond dat de bezorgtijd een uur was, maar ze waren er binnen 20 min. Met gratis drankje omdat ik bestelde via de site. Sympathiek!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Flint
9 outubro 2020
Hasan
3 outubro 2020
....
20 setembro 2020

Pizza helemaal zwarte onderkant plus er zit zo weinig doner op de smaak was gewoon misselijk heb alles weg gegooit liever koop je niks van de restaurant...

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ilhem
7 setembro 2020

Op tijd en super lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ilhem
6 setembro 2020

super snelle bezorging, heerlijke pizza's

Ikram
5 setembro 2020
Barbara
25 agosto 2020

altijd weer goed!

Ilse
17 agosto 2020

Helaas was met mijn vraag om de patat zonder zout te leveren niks mee gedaan. Het blikje cola dat erbij zat was warm.. verder prima.

Anoniem
7 julho 2020

Weer super lekker gegeten. Lekker warm en snel!

jan
3 julho 2020

heb het wel lekkerder gehad is er een nieuwe eigenaar gr. jan

Anoniem
27 junho 2020

Super snelle bezorging! Het eten was heerlijk en lekker warm. Zeker vaker bestellen hier!

Patricia
27 junho 2020
Anoniem
25 junho 2020
Berzan
13 junho 2020
Ger
5 junho 2020

Als ik op de site de tijd voor bezorgen die standaard op 12:45 staat verander naar 13:00 dan lijkt het net of de standaard tijd weer terug gezet wordt. Heel vervelend. Ook elke keer weer tekort saus krijg ik bij de bestelling. Standaard is broodje donner kip met knoflooksaus, bestel ik er extra een sambalsaus bij dan wordt er wel extra geld in rekening gebracht, maar de knoflooksaus wordt er niet meer bij gedaan. Ook heel vervelend

Buurtgenoot
1 junho 2020

Heerlijk doners en prima patat.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

jan schriever
28 maio 2020

geen uiensaus erbij wel besteld gen patat had ik tegoed ,

Jan P5
25 maio 2020

5 sterren zeker snel en netjes bezorgt smacht om 01:30 Belangrijk daar wij ploegendienst werken . Het eten ook top en nog goed warm.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sandeep
15 maio 2020

Zoals altijd super lekker en snel bezorgd ook, ik ben een vaste klant en zal dat ook blijven! Ga zo door bij rotonde kebab

Marcha
10 maio 2020

Gezinsportie friet voor 4 personen was meer dan genoeg. Mooie frietjes. Levering was sneller dan aangegeven verwachte tijd. Half uur wachttijd i.p.v. een uur wachttijd.

Ismail
2 maio 2020
Ron
1 maio 2020

De 1/2 kip was ontzettend lekker en je krijgt er altijd genoeg patat. Ben zeer tevreden.

Ronald
20 abril 2020

Kip was ontzettend lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Familie P
31 março 2020

Altijd lekker en snel bezorgd. Helaas zat het pakje capri sun, wat bij de kinderkapsalon hoort, er niet bij.

Simone
29 março 2020

Warm, snel, lekker en ze kwamen ook nog eens een drankje nabrengen!

Dennis
21 março 2020
DPM
17 março 2020

Goede service, vriendelijk personeel en goede aandacht voor je bestelling. Lekker eten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yasin
17 fevereiro 2020

Heerlijk gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ibrahim
18 janeiro 2020
Ibrahim
29 dezembro 2019

Super lekker weer! Bezorging is super vriendelijk zoals altijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Td
9 dezembro 2019
Sandeep
30 novembro 2019

Zoals altijd weer geweldig lekker!

Linda
26 novembro 2019

Het eten was goed, helaas was de bestelling niet compleet. Na gebeld te hebben werd snel nageleverd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ali
10 novembro 2019
Berzan
2 novembro 2019

Echt lekker

MARTEC
28 outubro 2019

Mijn personeel is al weken zeer tevreden over de smaak en service van dit lunchroom. Tip; saus bakjes lekken soms … meer kan ik er niet van maken. Gr. Eric

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

schriever
23 outubro 2019

geen patat erbij terwijl wel besteld

Kuiper
17 outubro 2019

Doner kip was heerlijk, de turkse pizza was niet belegd. Ik miste sla, tomaten en komkommer.( misschien zijn wij teveel verwend) en was te pittig voor onze kleindochter. De uiensaus was een aanfluiting, ketchup met een paar stukjes rauwe ui waar je nog 75 ct per klein bakje voor moet betalen, niet doen dus zonde van je geld.

Souf
20 setembro 2019

Ik kreeg geen saus bij de kapsalon terwijl ik dat wel had aangegeven.

Baa
13 setembro 2019

Pizza beleg was lekker. Alleen de rand/bodem is van mindere kwaliteit. Vooral de rand smaakte echt erg slécht

Stapel
4 agosto 2019

Het was minder dan de laatste keren en ze zijn onze cola vergeten

Jeroen
31 julho 2019

Altijd snel, altijd lekker en gratis drankje bij je bestelling! Helaas gaan we nu verhuizen en zullen we de Rotonde gaan missen!

Linda
28 julho 2019

Eten was goed en temperatuur was ook goed!

Samet
12 julho 2019
Sieb
27 maio 2019

Super snel en warm bezorgd!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Turan
22 maio 2019

Op tijd bezorgd en was zeker lekker

Dennis de loos
11 maio 2019

Vergeten altijd wel iets! Word ook altijd opgelost maar toch.... vervelend

Ibrahim
26 abril 2019

Doner was koud, ondanks dat ik dichtbij woon. Kip wrap is zoals altijd lekker

Peter
26 abril 2019

Was weer keurig op tijd alleen was het eten dit keer koud en dat zijn we niet gewend van De Rotonde

Daan
14 abril 2019

Was niet als vertrouwd en die punten per 25 euro slaat nergens op.

Marcha
8 março 2019

Met 10 min al bezorgd. Eten warm en goed.

Lisa
3 março 2019
Ibrahim
1 março 2019
Edwin
25 fevereiro 2019
Werner
20 janeiro 2019
Ismail
9 janeiro 2019
Ray
23 dezembro 2018

Altijd goede bezorging en het eten is ook lekker wij bestellen meestal broodje shoarma en broodje kebab

Maureen
25 outubro 2018

Kaassoufle was wel erg klein uitgevallen, mini formaat en het was zoeken naar de mayonaise, pindasaus en uitjes bij het patatje oorlog.

Vincent
24 setembro 2018

Helaas gaat er regelmatig wat mis met de bezorging, ook deze keer niet de juiste saus geleverd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
17 setembro 2018

Hete kip wrap is heerlijk!!! Snelle bezorging!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marr
6 setembro 2018

Snelle bezorging zoals altijd, lekker en super vriendelijke medewerkers! Aanrader :)

Emre
23 agosto 2018

Patat doner verhouding was wat jammer

Mg
20 julho 2018
Ash-lee
24 junho 2018

Goeie midnight snack en snel bezorgd.

Cin
20 junho 2018

Nog nooit ontevreden geweest. Snelle bezorging en lekker eten!

Marcha
8 junho 2018

Prima snacks en levering veel sneller dan verwacht!

Patricia
9 maio 2018

Heerlijke shoarma op een groot broodje. Altijd snel, netjes en goed warm bezorgd.

Marcha
9 maio 2018

Snelle levering en bestelling naar de 4e verdieping brengen ivm mijn beenblessure was geen probleem. Eten was goed ?.

Meral
2 maio 2018

Alles was lekker we hebben genoten en alles was optijd goed geholpen vriendelijke mensen heel erg bedankt voor alles.

Poekie
28 abril 2018
Peerdeman
12 março 2018

Eten was weer heerlijk. Helaas het gratis blikje vergeten te bezorgen, jammer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Samet
1 fevereiro 2018

Heerlijk gegeten echt een aanrader !

Martijn
31 janeiro 2018

Snelle bezorging, alleen werden helaas de verkeerde drankjes bezorgd. Verder wel prima eten.

Robin
28 janeiro 2018
Peerdeman
12 janeiro 2018

Het eten was er heel snel. Bedankt voor het extraatje!

Kerem
31 dezembro 2017
Millenaar
18 dezembro 2017

We bestellen ee altijd maar vandaag was echt slecht koud mix gril besteld daar had een kind van vijf jaar mischien genoeg aan Dus voorlopig even gehad

CWS
11 dezembro 2017

Hamburgers prima van smaak. Broodjes worden altijd een beetje slap, hoe snel de bezorger ook is. Werk aan een Hitec oplossing!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

——
27 novembro 2017
Trrrr
12 setembro 2017

Altijd verse warme patat en het eten is snel bezorgd

Petra
24 agosto 2017

Sorry maar de patat was behoorlijk doorgebakken. Rest was prima

Busra
7 agosto 2017

Ondanks het zondag was, redelijk snel bezorgd en top kwaliteit eten!!! Ik ga hier zeker vaker bestellen! Supeeer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fare
15 julho 2017

Altijd lekker en altijd tevreden. Alleen jammer dat er op de website staat dat je een gratis drankje krijgt als je via hun website besteld maar t dan niet krijgt. 2x gedaan nu en 2x niet gekregen. Verder niet belangrijk want t zijn enorm vriendelijke en fijne mensen met goed en lekker eten

Peerdeman
16 junho 2017

Altijd lekker!!

Anda
20 maio 2017

Snelle bezorging en lekker eten alleen jammer dat de saus bakjes niet helemaal gevuld waren.

עוז
9 maio 2017
Tessa
1 abril 2017

Altijd lekker en snel bezorgd!

Peter
31 março 2017

Onwijs tevreden, heerlijk vers en snakkelijk, lekker op tijd. Drankje was vergeten dat mij niet opvallen was, toch kwamen ze 10min later terug met excuses. Zo iets nergens meegemaakt. Complimenten jongens!!! Ik blijf bij ze bestellen. Wel via hen site doen is leuker

Mar
26 março 2017

Supersnel bezorgd, prima kwaliteit!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robin
4 março 2017
Forkliftcenter BV
3 março 2017

Bijzonder aardige mensen, prima levering en het smaakt ook nog uitstekend. Lof!!

Arie
25 fevereiro 2017

Snelle levering

Marry
3 janeiro 2017
Tessel
30 dezembro 2016

We bestellen hier wel vaker en meestal is het echt top! Deze keer was het echter helaas minder. Bezroging duurde relatief lang en het eten was lauw tot koud. Er zaten geen sauzen bij de kapsalon. Jammer!

Vincent
12 dezembro 2016
Leo
4 dezembro 2016

Zoals gewoonlijk super. Lekker sla, tomaat en komkommer bij de schotel zodat het broodje goed belegd kan worden. Lekker vlees en een goede variatie aan sauzen voor het vlees/broodje en frietjes.

Lex
27 setembro 2016

Lekker zo als altijd toppy

Anoniem
18 setembro 2016

Patat was weer te lang gebakken of voor de 2e keer gebakken. Beetje jammer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lex
29 agosto 2016

Volgende keer 2x sambal erbij 1 is niet genoeg voor ons verder alles lekker als altijd

Nassera
22 agosto 2016

Ik ben zeer tevreden met de 'service, de smaak van de voedsel en het vriendelijkheid van het personeel. Ik zal zeker bij De Rotonde blijven bestellen. Ik raad ook zeker de broodje Kofte aan, heeeeeeeeerlijk :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
17 agosto 2016

Lekker en snel enige minpuntje, patat is altijd of te lang gebakken of het wordt herbakken, ik weet het niet. Vandaar 3 sterren voor de kwaliteit

yolande warrens-de vries
17 agosto 2016

Super lekker heel vriendelijk en vaak een snelle bezorging. Dit is de lekkerste kapsalon en donner durum welke ik gegeten heb.

Nassera
29 julho 2016

Snelle bezorging, vriendelijk personeel en eten is natuurlijk ook lekker.

V williams
6 julho 2016
Patricia
23 junho 2016

Alles was weer lekker! Gloeiend heet en knapperige patat. De beste shoarma in de omgeving! Gelukkig had ik niet zo een dorst, de beloofde Fanta zat er niet bij.

Rene
13 junho 2016

Zoals altijd heerlijke döners en patT. Snelle vriendelijke bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tessa
3 junho 2016

Snel bezorgd. Lekker eten

Mill
25 maio 2016

Was heel goed

Lia
24 abril 2016

Was goed enkelt als ik vraag mix zonder schowarma kijken ze toch niet goed op de bon ik hoop volgende keer beter

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rene
18 abril 2016

De broodjes döner zijn hier altijd heerlijk. De bezorging is vriendelijk en ze leveren binnen zeer redelijke tijden. Een toptent waar we graag bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lex
13 abril 2016

Altijd lekker en snel bezorgt

Frank
11 abril 2016
d smeding
25 março 2016

Het werd supersnel bezorgd en was erg lekker. Een aanrader! Wel jammer dat er pin-transactiekosten in rekening worden gebracht. Dat is een beetje ouderwets, komt bijna niet meer voor.

Patricia
12 março 2016

Altijd verse spullen. Heerlijk knapperige patat. Zeer goed gevulde broodjes shoarma of doner. Aan de telefoon en de bezorging super netjes, snel en aardig.

Eddy
4 março 2016

Snelle levering, en lekker.

Martijn
21 fevereiro 2016

Altijd snelle vriendelijke bezorging en goed eten, helemaal top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Roy
21 fevereiro 2016
Newal
7 fevereiro 2016

Snelle service, prima eten

Deccaweg
5 fevereiro 2016

heerlijk eten, bezorging was op tijd. En aan de telefoon zijn ze heel erg vriendelijk en bezorgen belt altijd als hij er is.

Marcel
30 janeiro 2016

Snel geleverd & lekker

Tessa
23 janeiro 2016

Erg lekker en snel/netjes bezorgd. Mijn zoon zei dat dit de lekkerste cheeseburger was die er bestaat ;). Top dus!