Beoordelingen van De Rotonde Kebab Amsterdam

Recente recensies

5.0
K
3 juni 2024

Drinken vergeten bij bestelling. Ik bel naar restaurant en niemand neemt op. Bezorger geeft aan dat drinken onderweg is en daarna neemt bezorger ook niet meer op. Ik zal nooit meer bestellen hier

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Neli
19 mei 2024

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roo
12 mei 2024

Snel. Lekker. Niet te duur. Geen klachten op 12 mei 2024

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud
4 mei 2024

Op tijd en goed warm

Neli
1 mei 2024

Lekker

Peter
1 mei 2024

Lekker eten, snel en warm bezorgd. Tip voor de sausliefhebber: Een groot bakje is het geld meer dan waard.

Mario
24 april 2024

Mannen, bedankt nog voor het lekkere eten waar jullie toch nog een uitzondering voor maakte eerder vanavond. Top

HDG
22 april 2024

Patat was helaas lauw , de portie lijken kleiner dan voorheen bijv minder lamsshoarma . Verder wel lekker , meer aandachtspunt . Vreemd: online bestellen gratis frisdrank maar niet bij online bestellen & afhalen

K. K.
21 april 2024
Kraan
8 april 2024

Goede en snelle levering, alleen zat voor de 3e keer op rij het gratis drankje er niet bij. Eten is goed en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Krasimira Yaneva
7 april 2024

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Auk
31 maart 2024
.
30 maart 2024

Bezorging was eerder dan aangegeven tijd. Dus eten koud toen ik thuis kwam.

yalcin Kocaoglu
22 maart 2024

Het staat op nummer één als het erom gaat alles heerlijk te laten smaken. Bestellingen komen op tijd aan. Ik ben erg tevreden.

Krasimira Yaneva
17 maart 2024

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
20 februari 2024

Snelle, correcte, levering dus alles warm en ook behoorlijke porties.

Krasimira Yaneva
18 februari 2024

Top of the Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melisa
12 februari 2024

Het duurde het langer dan een uur voordat het eten er was, maar dat kan gebeuren. Helaas was het koud en kregen wij 2 type sausjes in een patatbakje ipv 1 apart. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Krasimira Yaneva
29 januari 2024

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

quinten
25 januari 2024
Lay
25 januari 2024
Ruud Zoetebier
6 januari 2024

nvt

Jorine van Hooijdonk
5 januari 2024

Lekker vers en snelle bezorging

Brugman
28 december 2023

Al jaren vaste klant, bestellen met enige regelmaat en het eten is altijd GOED!

Krasimira
23 december 2023

Erg smakelijk!

Ayse
10 december 2023

Zeer snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bob schoone
7 december 2023
Bob schoone
28 november 2023
Krasimira
25 november 2023

Top!

d
8 november 2023

we hadden een shoarma kapsalon besteld maar toen kregen we kip. het is niet de eerste keer dat dit gebeurt bij jullie

Melisa
6 november 2023

Snel, altijd goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Krasimira Yaneva
1 november 2023

Top. Top.

Melisa
21 oktober 2023

Altijd heerlijk, versgemaakt eten. Door de stromende regen duurde het alsnog niet lang voordat ze er waren. Wij bestellen hier zeker weer!

Krasimira Yaneva
17 oktober 2023

👍🏻👍🏻👍🏻

Krasimira Yaneva
11 oktober 2023

Top!

A urgenc
17 september 2023
Odolphie
5 september 2023
Barbara
1 september 2023

Helaas dit keer het gratis blikje drinken niet gekregen maar we zijn altijd zeer tevreden over de rotonde. De service en de mensen zijn altijd vriendelijk, het eten altijd goed!

Van Vliet
24 augustus 2023
Berzan seven
7 augustus 2023

Altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chee
4 augustus 2023

Weinig patat, de burger vond ik niet heel lekker

Simone damen
15 juli 2023

Na de bevestiging van de levering, na een half uur contact opgenomen. Bestelling van jullie kant afgemeld ivm contante betaling en geen contact gekregen met het sloterparkad? Waarom krijg ik dan de melding dat het eten eraankomt??? Nu eten 45 lminuten later gekomen. Kwaliteit erg goed!

Marcel
28 juni 2023

Om 19:00uur besteld en betaald. Nu 22:00uur nog niks gehad. En ze nemen ook de telefoon niet op.

Marina
29 mei 2023

Erg lekkere kapsalon!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Q
28 mei 2023
J. te A.
8 mei 2023
Bob
5 mei 2023
P
29 april 2023

Het was weer heerlijk

simone
20 april 2023

lekker eten en bezorging keurig op tijd

S.alberto
4 april 2023

Pizza was lekker en vers,zal zeker hier weer bestellen Fijn geholpen lieve mensen

J.H. Kraan
3 april 2023
Quinten
23 maart 2023
Schipper
19 maart 2023

De medium kapsalon was een een klein bakje met niet heel veel vlees, de shoarma moest je ook zoeken op je broodje en was daarbij ook erg donker gebakken en was kwa smaak een magere 6. het broodje kaas voor 5 euro is echt overprijst, veel meer brood dan kaas, de patat is lauw, en de bezorgtijd ruim een half uur later dan gewenste tijd die we aan konden geven. En dit allemaal voor ongeveer 50 euro! Dit was in het verleden echt wel beter, dus helaas nooit meer hier bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
8 maart 2023

Toppi!

Gio
25 februari 2023

Eten was goed zoals altijd, bezorging was echter minder. ik heb ongeveer een uur gewacht voor een kleine kapsalon en chickenwings. Ik merk helaas dat dit wel vaker het geval is. Ik hoop dat dit snel verholpen word.

Yasin
24 februari 2023

Had kavurma besteld maar werd later gebeld dat het op was. Ik kreeg kip wat wel oké was maar niet meer dan dat

Ikrs
19 februari 2023

Snelle bezorging, eten is lekker. Er mag echter wel al knoflooksaus/sambal in het eten gedaan worden. De bakjes die meegeleverd worden, zijn te weinig waardoor de kapsalon erg droog was. Verder top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bernard
16 februari 2023

Zeer slecht, Turkse pizza was niet te eten, slap, grote brokken vlees en met sla. Patat slap met satesaus terwijl ik joppiesaus had besteld. En de bezorger klaagde dat de baas de fooi in eigen zak steekt. Kortom.... heb het eten weggegooid, waardeloos 😡

Jorine van Hooijdonk
12 februari 2023

Gewoon altijd lekker! Nog nooit een mindere kwaliteit gehad. Aanrader!

J.H. Kraan
20 januari 2023

Kwaliteit en hoeveelheid zijn ruim voldoende, bezorging netjes op tijd.

Quinten Langendonk
8 januari 2023

Ik heb niks ontvangen. Ik wil dat er contact wordt opgenomen. Mijn nummer is 06-81690667 . Geld terug storten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saripa
8 januari 2023

Eten besteld, nooit iets bezorgd. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Bij andere recensies gelezen dat ze kennelijk wegens omstandigheden gesloten zijn. Het lijkt mij handig om dat op de bestelsite te zetten, zodat er niet meer besteld kan worden. Ik verwacht mijn geld terug uiteraard.

P van der linden
25 december 2022

Pizza besteld betaald maar noot bezorgd ben ik op de fiets naar de pizzaria gegaan hangt er een briefje met de tekst wegens omstandigheden gesloten maar ze hebben wel mijn bestelling aangenomen en ik betaald via iDeal hopelijk krijg ik mijn geld terug even afwachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ahmet
22 december 2022

Bestelling was niet compleet. Ik heb meteen gebeld. Er werd gezegd dat ik mocht kiezen uit terug betaling of wachten op bestelling die wat later zou komen wegens drukte. K heb gekozen om te wachten. Niemand is langs gekomen. K heb na 3 uur weer gebeld er werd niet opgenomen of terug gebeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcha
9 december 2022

Flinke portie goudgele frietjes. Alles warm en smaakte goed. Half uur eerder bezorgd dan aangegeven verwachte tijd.

Davide
2 december 2022
Peter
1 december 2022

Altijd een top ervaring, heerlijk eten en best snel. (Maar we horde net van de bezorger dat online betaalde fooi niet naar de bezorgers gaat. Indien waar, het is niet netjes dat bedrijf extra geld houdt dat voor jongens bedoelt is.)

N
16 november 2022

Eten was goed maar helaas kroket vergeten. En ik vroeg of de frikandel doormidden gesneden kan worden bij bakken maar dat was verkeerd begrepen. Frikandel was letterlijk half doormidden gesneden dat kan ik zelf ook natuurlijk.. voor de rest prima zaak.

Quinten langendonk
10 november 2022

Ik kreeg shoarma ipv kip doner kebab. Toch maar opgegeten want ik had heel erg veel honger. Uiteindelijk viel het niet goed, veel naar de wc gemoeten. Jammer normaal gaat het altijd goed en is de kipdoner kapsalon zoals die moet zijn

Jorine van Hooijdonk
3 november 2022

Echt heerlijke pizza!

z
26 oktober 2022

Bestelling nooit na bezorgd. Ook geen contact gezocht

Vincent
13 oktober 2022
Cinzia
3 oktober 2022
Quinten
29 september 2022

Snel, vers en vooral erg lekker. De best doner tent in nieuw west. Ik bestel voortaan altijd hier

Marcha
31 augustus 2022

Levering op afgesproken tijdstip. Vriendelijke bezorger. Eten was warm en smaakte goed. Van mij had er een beetje meer salade bij de kapsalon gemogen. Altijd fijn een gratis drankje erbij.

Bernard
26 augustus 2022

Eten prima, snelle en vriendelijke bezorger

Ghiz
22 augustus 2022
Zohra Ouaski
21 augustus 2022

WAS HEERLIJK

anoniem
29 juli 2022

Vorige keer blikje drinken vergeten , nu vermeld >>> dacht doen ze er wel bij maar ....nee. Moest ruim 90 minuten wachten op het eten , de patatjes waren koud/lauw. smaakloos & slap . Is 3 maal scheepsrecht ????? ...... erg slordig .

Beni
8 juli 2022

Alles goed geregeld. Goed eten en uitstekende service.

Coskun Karakas
7 juli 2022

Snel geleverd eten was lekker warm en erg lekker net als altijd 🙏🏽🥰

Peter
6 juli 2022

Zo blij dat ze terug zijn, beste Turkish food ooit !!!

Tabois RH
23 juni 2022

Tip koop betere kroketten er zit geen vlees in , het smaakt naar Bouillon

Beni
19 juni 2022

Wederom prima service.

Ben
12 juni 2022

Binnen een half uur geleverd. Grote portie kapsalon, vers en niet bezuinigd op het eten. Aardige bezorger. Zal hier zeker vaker bestellen. Ik ben altijd kritisch wat eten en bezorging betreft. Maar hier zeker 5 sterren waard.

CJ
11 juni 2022

Bezorging was snel(ler dan ingeschat in de bestellingsbevestiging) Satekroket had meer pittige smaak mogen hebben.

Vincent
1 juni 2022

bezorging was drankje vergeten en beloofde deze meteen te brengen. nooit meer gezien!

Marcha
22 april 2022

Op tijd geleverd, beleefde bezorger, eten was warm en goed.

simone Damen
22 april 2022

was prima voor elkaar

Jeffrey
5 april 2022

Was lekker eten en snel bezorgd.

KL
5 april 2022
Marcha
5 april 2022

Levering sneller dan aangegeven. Kapsalon en hotwings smaakten goed. Vriendelijke bezorger.

Eric
23 maart 2022

Blij verrast na een vorige mindere ervaring. Het bestelde eten was lekker en is warm geleverd.

Jasper
17 maart 2022
Turan
19 februari 2022

Toppers!

Eric
13 februari 2022

Kwaliteit is wisselend. Eigenlijk bestel ik nooit iets, maar toch een keer gedaan. Was prima. Tweede keer redelijk, derde keer was het eten echt koud, turkse pizza te hard gebakken. Ik had met extra vlees besteld.... humm..wel erg weinig extra. Was meer extra sla. Kon dit vergelijken met de normale portie welke wij ook hadden besteld. Beste jammer want jullie leveren wel lekkere gerechten, daar ligt het niet aan.

Pietje
31 januari 2022

De frites die ik had ontvangen waren verbrand. Niet lekkernom te eten. Volgende keer goed opletten en normaal bakken.

andy
20 januari 2022
E.
14 januari 2022

Lekker gegeten! Snel bezorgd!

Emiel
8 januari 2022

Prima gegeten en vriendelijke bezorger